Teltocharge 11kw not working

Hello,
After a week of not using charger, now it not allows to connect via app to it. From Android telephone while connecting it says “connection lost”, from ios phone it connects but dont works, error apears: “main board boot fail”, power switching on off not helps.
Please advice

Sveiki,

Iš klaidos panašu, kad neužsikrauna pagrindinis procesorius.
Ar per savaitę kroviklis buvo išjungtas nuo elektros?

Kokie LED indikatoriai šviečia?
Ar baltas mirksintis, ar baltos šviesos bėga į viršų?

Linkėjimai,
Donatas

Sveiki
Per savaite isjungtas nuo elektros nebuvo, tiesiog savaite lauko nekrovem automobilio. Baltos sviesos led bega is apacios i virsu ir viršuje uzsidega virsutine melyna lempute

Labas rytas,

Bėgantis balti LED į viršų - gaminys kraunasi.(Panašu, kad neužsikrauna)
Mėlynas LED viršuje iš viso neturėtų šviesti

Galite pabandyti išjungti gaminį 10-čiai minučių

Jei ne, tai man tuomet reikės Jūsų gaminio serijinio

Linkėjimai,

Nepadejo. O kur serijini galima rast ? Ant pacios stoteles is vidaus lipdukas ?

Taip, reiktų nuimti plastikinį fasadą

Susisiekite su įmone, iš kurios pirkote gaminį, nes aš jums tiesiogiai padaryti garantinio - negaliu.
Jie turės supildyti bilietą ir tuomet aš galėsiu Jūsų gaminiui aktyvuoti garantinio procesą.

Donatas

Sveiki
Susisiekiau, padare bilieta, vezu jums dabar stotele i ditvos 6 priduot i apsaugos posta

Labas rytas
Kada galima tiketis pataisytos ar naujos stoteles ?

Labas Rytas,

Per šią savaitę turėtumėte jau gauti stotelę atgal

Donatas.

Labas rytas
Šiandien gal jau bus ?
Laurynas

Sveiki,

Atsiprašau už uždelstą atsakymą. Kadangi gaminių siuntimu rūpinuosi ne aš, neturėjau galimybės anksčiau pateikti informacijos dėl siuntos išsiuntimo, dabar pasitikslinau ir panšu, kad stotelė jau turėtų būti pas jus.

Dėkoju už kantrybę.

Taip, gavau, pajungta, viskas veikia, tik meta ispejima pastoviai ir nerandu kur atjungti..

Parašykite prašau man į support.energy@teltonika.lt